Nya Star Wars-spelet här

Nu har svenska spelföretaget Dice släppt ett nytt Star Wars-mobilspel som många haft höga förväntningar på. Spelet har mottagits väldigt positivt och den grafiska miljön är det många som är nöjda med.

180031-space-blast

Vi har tidigare skrivit om att det svenska företaget Dice skulle släppa ett Star Wars-spel, som många såg framemot.

”Många Star Wars fans finns det i världen och många är det som längtar till att det nya mobilspelet släpps där en okänd story om vad som hände efter “Jedins återkomst”.” Läs mer.

Nu har spelet alltså till slut släppts och spelfantaster världen över är väldigt nöjda med spelets grafiska miljöer. En spelsajt skriver till exempel att Dice gjort den snyggaste spelvisualiseringen av Star Wars som någonsin gjorts. En annan spelsajt säger att den visuella upplevelsen är häpnadsväckande men att spelet känns mer som en hyllning till Stars Wars än ett fristående spel som står på egna ben.

Beräknas sälja bra

Med det här Star Wars-spelet räknar man med att nå en mångmiljonpublik och 9,5 miljoner personer hade redan provat att spela spelet några dagar efter att det släpptes. Man räknar dock med att sälja över 13 miljoner exemplar av spelet i slutändan. Spelet är ett mobilspel och har förmodligen blivit det mobilspel som flest haft höga förväntningar på innan det släppts. Varför så många såg framemot detta och hade höga förväntningar har förmodligen att göra med att man gick ut och sa att spelet skulle avslöja en av de största hemligheterna i Star Wars, nämligen vad som hände efter ”Jedins återkomst”. Om spelarna är nöjda med storyn framgår inte så tydligt men de är i alla fall mer än nöjda med grafiken och det visuella, skriver DN.